İçeriğe geç

Darıca Semt Pazarları Hangi Gün

Darıca pazarı hangi gün kuruluyor?

Gebze Saati | Burayı ziyaret ettiniz mi? 🗺️Bit pazarı cumartesi günleri DARICA Camii Yolu Caddesi No: 1 (Darıca Kapalı Mahalle Pazarı) adresinde kurulmaktadır.

Gebze pazarları hangi gün?

Gebze’de alışveriş denince akla gelen en hareketli yerlerden biri de cuma günleri kurulan semt pazarı ve eski ve yeni çarşı sokaklarında sıralanan dükkanlardır.

Kartepe pazarı hangi gün?

Kartepe’deki Ulus Pazarı’nda her çarşamba bit pazarı kuruluyor.

Pendik pazarı hangi gün?

📣 Duyuru Hafta sonu kurulan mahalle pazarları yeni günleriyle hizmetinizde❗ 🗓️ Cumartesi günü kurulan; ✅ Pendik Semt Pazarı (Çarşamba günü) ✅ Ertuğrulgazi (Aydos) Semt Pazarı (Salı günü) ✅ Güllübağlar Semt Pazarı (Perşembe günü) 🗓️ Pazar günü kurulan; ✅ Kavakpınar Semt Pazarı (Perşembe günü) açık olmaya devam edecektir.

Darica bit pazarına hangi otobüs gider?

Bu otobüs hatları Darıca Semt Pazarı yakınından geçiyor: 501, 502.

Gebze bit pazarı hangi gün?

Pazarımız her hafta cumartesi ve pazar açıktır. TÜM ZANAATKARLARIMIZI VE MÜŞTERİLERİMİZİ BEKLİYORUZ. 📣 SADECE KULLANILMIŞ ÜRÜNLER SATILIKTIR.

Çayırova’da hangi gün pazar var?

MarktplatzanfrageMarktnameTypBezirkDINSTAGSMARKTNachbarschaftsmarktTEABERROATHURSTAG SONNTAGNachbarschaftsmarktTEAYEROOVASAMSTAGSMARKT (Straße)BezirksmarktTEAYROVAMODERN CITY MARKET MARKETBezirksmarktTEAYROVA48 weitere Zeilen

Gebze Cuma Pazarı nereye kuruluyor?

#Gebze Belediyesi duyurdu 📢 Mevlana Kapalı Pazar Yeri’nde her cuma kurulan Cuma Pazarı, bayram nedeniyle 20 Nisan Perşembe (Arafat Günü) günü kurulacak.

Kocaeli Karamürsel pazarı hangi gün?

(Kamyon şoförleri, taksi şoförleri, otobüs ve minibüs şoförleri) Karamürsel’de kurulan ve Karamürsel Belediyesi’nin kontrolündeki Cuma pazarı, ekonomik olarak Kocaeli’nin en büyük pazarlarından biridir. Bu pazarlar sayesinde Salı pazarı da kurulmuştur. İlçe halkı ucuz ve taze sebze ve meyve ihtiyacını buradan karşılayabilmektedir.

Ulus pazarı hangi gün Kocaeli?

Pazar her Çarşamba saat 08:00 – 17:00 arasında kuruluyor. Keyifli alışverişler.

Kartepe Ulus pazarı yarın açık mı?

🗓️Her hafta ÇARŞAMBA günü gerçekleşir.

Şarköy pazarı hangi gün kuruluyor?

Trakya doğası, havası ve çeşitliliğiyle büyüleyici bir bölge. Bu coğrafyanın nimetlerini keşfetmek, tatmak ve deneyimlemek için Salı günü açılan Şarköy Pazarı’nı ziyaret ettik.

Beylikdüzü pazarı hangi gün?

My Market Türkiye | Pazar İstanbul Beylikdüzü, her Salı ve Cumartesi Beylikdüzü’nün ortasında; 8 Ekim 2023 tarihinde Cumhuriyet semtinde Hayat Vadisi girişinde kurulmuştur.

Çengelköy pazarı hangi gün?

NachbarschaftsmärkteMARKTNAMEDAY STREETÇengelköyMontagColonel HüsamettinObservatoriumDienstagDereyolu und GüngördüKüplüceDienstagCennet Mosque RoadFerahDienstagDereci42 weitere Zeilen

Güzelyalı semt pazarı hangi gün?

Hızlı İletişimPazar AdıGünlerGüzelyalı Mahallesi Kapalı Semt PazarıAçılış: Pazar 11:00 – Kapanış: Pazartesi 15:00Huzurevleri Mah. Tellidere Semt PazarıAçılış: Salı 11:00 – Kapanış: Çarşamba 15:00Huzurevleri (Esentepe) Kapalı Semt PazarıAçılış: Pazartesi 11:00 – Kapanış: Salı 15:007 satır daha

Gebze Cuma pazarı nereye kuruluyor?

#Gebze Belediyesi duyurdu 📢 Mevlana Kapalı Pazar Yeri’nde her cuma kurulan Cuma Pazarı, bayram nedeniyle 20 Nisan Perşembe (Arafat Günü) günü kurulacak.

Bit pazarları hangi gün?

İstanbul Bit Pazarı ListesiBit Pazarı / Antika PazarıGün/SaatKadıköy Bit PazarıSalı ve CumaHorhor Bit PazarıHaftanın herhangi bir günüTuzla Bit PazarıCumartesi – PazarBakırköy Bit PazarıHaftanın herhangi bir günü10 satır daha 24 Temmuz 2024

Beylikdüzü pazarı hangi gün?

My Market Türkiye | Pazar İstanbul Beylikdüzü, her Salı ve Cumartesi Beylikdüzü’nün ortasında; 8 Ekim 2023 tarihinde Cumhuriyet semtinde Hayat Vadisi girişinde kurulmuştur.

Salı pazarı hangi gün?

Haftanın Salı ve Cuma günleri kurulan Salı pazarı, iki farklı günde farklı müşterilere hitap ediyor. Salı günü sebze, meyve, bakkaliye ve organik ürünlerin ağırlıkta olduğu bir pazar, Cuma günü ise tekstil, giyim ve bit pazarı olarak hizmet veriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir